Hesabım
    Jessica Chastain X-Men Ekibinde!

    Jessica Chastain dedikoduları doğrulandı.

    Bu kez topun genç mutantlarda olacağı ve bu kez X-Men aleminin en güçlü mutantlarından Jean Grey'in gençliğine odaklanacak olan yeni X-Men devam halkası X-Men: Dark Phoenix'in kadrosu genişliyor. Filmin kötü karakteri Lilandra'yı canlandırması için adı geçen Oscar adayı oyuncu Jessica Chastain'ın kadroya dahil olduğu doğrulandı. Kadro gelişmesi güzel oyuncunun sosyal medya hesabından duyuruldu.

    Hey @jamesmcavoyrealdeal you ready for me up in Montreal? Im gonna make you cry so hard 😈 #xmen @simondavidkinberg

    Jessica Chastain (@jessicachastain)'in paylaştığı bir gönderi ()

    Duyguların Rengi filmindeki performansı ile En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu adaylığı, Zero Dark Thirty'deki rolü ile de En İyi Kadın Oyuncu adaylığı kazanan ünlü oyuncu Jessica Chastain'ın Phoenix Force'u ortadan kaldırmak isteyen uzaylı Shi'ar imparatorluğunun imparatoriçesi Lilandra'yı canlandıracağı dedikoduları kulislerde dolaşıyordu. Böylece Chastain bir kez daha serinin Profesör X'i James McAvoy ile bir araya gelmiş olacak. İkili daha önce The Disappearance of Eleanor Rigby serisinde birlikte başrolü paylaşmıştı.

    Kadrosuna son olarak Jean Grey'in küçüklüğünü canlandıracak olan The Originals dizisinin küçük Hope Mikaelson'ı Summer Fontana'yı katan yapımda Michael Fassbender (Magneto), Jennifer Lawrence (Mystique), Nicholas Hoult (Beast), Alexandra Shipp (Storm), Tye Sheridan (Cyclops) ve Kodi Smit-McPhee (Nightcrawler) de rollerine geri dönecek. Bu kez uzaylıların hedefi olan Jean Grey'i ise bir kez daha güzel oyuncu Sophie Turner canlandıracak.

    Son X-Men devam halkası X-Men: Apocalypse'in 10 yıl sonrasını anlatacak ve 1990'lı yıllarda geçecek olan filmin yönetmenliğini ve senaristliğini X-Men: Son Direniş filminin yazarı ve X-Men: Geçmiş Günler Gelecek filminin yapımcıları arasında yer almış olan Simon Kinberg üstlenecek.

    Film ülkemizde 2 Kasım 2018'de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top