Hesabım
    "Death Wish"ten Fragman Geldi!

    Yeniden uyarlamanın başrolünde Bruce Willis!

    1974 yapımı uyarlamasıyla aksiyon dalına adını altın harflerle yazdıran "Death Wish" beyaz perdeye geri dönüyor. Yeniden uyarlama türündeki Death Wish'ten ilk tam fragman yayınlandı.

    Die Hard (Zor Ölüm) adlı filmde canlandırdığı John McClane karakteriyle, gerekse unutulmaz televizyon dizisi Moonlighting’deki (Mavi Ay) performansıyla, Hollywood’un en önemli aktörlerinden biri haline gelen Bruce Willis'in başrolünü üstlendiği yeniden uyarlamadan gelen fragmanda bir hayli aksiyon görüyoruz.

    “Death Wish”in oyuncu kadrosunda ayrıca Vincent D’OnofrioKimberly Elise, Mike Epps ve Elisabeth Shue yer alıyor. Yeni uyarlamanın yönetmen koltuğunda Eli Roth (Hostel) yer alırken filmin senaryosunda Joe Carnahan (The Grey) kalem oynatıyor. Film ile ilgili olarak yönetmen Eli Roth; “Bu klasik yapımı Bruce Willis ile geri getirmek istedik. Çok sevdiğimiz bu filmde tüm saygımızla, biraz eğlenmeyi arzuluyoruz ” dedi. “Death Wish özel bir ajan değil, John Wick değil. O sıradan bir adam, baba, doktor ve daha önce eline bir silah almamıştı” diye ekledi.

    Film 22 Kasım 2017’de Amerika’da gösterime girecek. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top