Hesabım
    David F. Sandberg'in Neşeli Kahramanı Shazam!

    Yönetmen kamera arkasındaki yerini aldı ve çekimlere başladı...

    The Toronto Sun'a konuşan DC Films’in yeni super kahraman macerası Shazam filminin yönetmeni David F. Sandberg, Zack Snyder’in karanlık bakış açısından uzak durmayı tercih edecekmiş gibi görünüyor.

    “Her çocuğun Superman hayalini süsleyen bu karakter benim için büyük bir olay. Benim hayallerimde vardı, (Billy Batson) karakteri canlandıran çocuğunda,” dedi Sandberg “DC evreninin şu ana kadar uyarlanmış en neşeli, kaygısız ve güler yüzlü süper kahramanı ile tanışacaksınız” diye de ekledi.

    Lights Out ve Annabelle: Creation yönetmeni David F. Sandberg, Shazam İçin kamera arkasına Peter Safran’ın yapımcılığında geçti. Jack the Giant Slayer senaristi Darren Lemke kısa bir süre önce Shazam’ı beyaz perde uyarlaması içi kaleme aldı.

    Dwayne Johnson’ın kötü karakter olarak düşünülmesinin ardından, ünlü oyuncunun filmde Black Adam olarak yer almayacağı açıklandı. Johnson kendine özgü bir anti-kahraman projesi için çalışmalarını sürdürüyor. Shazam’ın çok bilinen düşmanları yok. Doctor Sivana karşısına çıkabilecek bir düşman olarak görünüyor. Doktor Sivana ilk çıkışını 1940’ta Whiz Comics #2’de yaptı. 1939 C. C. Beck ve yazar Bill Parker tarafından yaratılan Shazam ilk olarak Whiz Comics #2’de “Shazam” diyerek ortaya çıktı. Film, 5 Nisan 2019’da vizyona girecek. Türkiye için henüz bir vizyon tarihi açıklaması yapılmadı...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top