Hesabım
    Karate Kid Orjinal Kadrosuyla Geri Dönüyor!

    Kahramanlarımız YouTube Red için 10 bölümlük özel bir seri ile geri dönüyor!

    Kötülerin ve zorbaların korkulu rüyası Karate Kid orjinal kadrosuyla geri dönüyor. 1984 yılında başlayan macera 34 yıl sonra hayranları ile tekrar bir araya gelmeye hazırlanıyor. Youtube Red üzerinden 10 bölümlük bir mini seri ile yayınlanmaya başlayacak olan Cobra Kai‘de orijinal seriden iki rakip Ralph Macchio ve William Zabka tekrar karşı karşıya geliyor. Olaylar uzun bir sürenin geçmesine rağmen kaldığı yerden devam edecek. 

    Cobra Kai’nin 30 dakikalık bölümlerini "Harold and Kumar"ın zeki ve eğlenceli senaristleri Jon Hurwitz ve Hayden Schlossberg yönetecek. Cobra Kai'nin senaryosunu ise "Hot Tub Time Machine"in senaristi Josh Heald kaleme aldı. 

    All Valley Karate Tournament’tan 30 yıl sonrasını konu alacak seri, iki kahramanın orta yaşlarına geçiş yaparak başlayacak. Yakın bir zamanda hayatını kaybeden John G. Avildsen'in yönetmen koltuğunda yer aldığı serinin son filmi sinemaseverler tarafından oldukça beğenilmişti. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan filmin daha sonra 1994 yılında "The Next Karate Kid" adında spin-off projesi yapılmış, ayrıca NBC ekranlarında 13 bölümlük kısa animasyonlardan oluşan bir versiyonu da var. Yeni serinin neler getireceği, kahramanlarımızın hayatları, görüşleri ise merak konusu. Cobra Kai'nin yayın tarihi ise henüz belirli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top