Hesabım
    "Oha Diyorum"un Çekimleri Başlıyor!

    Komedi filmi 3 Kasım'da vizyonda!

    Youtube fenomenleri Melih Abuaf, Fırat Sobutay ve Alper Rende ile güzel oyuncu Bahar Şahin’i başrollerine yerleştiren yerli komedi-aksiyon filmi Oha Diyorum 10 Ağustos'ta çekimlere başlıyor.

    3 milyon 300 binin üzerinde abonesi, toplamda 2 milyara yakın video izlenmesi ile Türkiye’nin en popüler Youtube kanallarından Oha Diyorum, filmlerinin ilk duyurusunu sosyal medya hesaplarından yapmıştı. Mediakraft Türkiye ve Muhteşem Film ortak yapımı komedi filminde Ersan Özer hem yönetmenliğini hem de senaristliğini üstleniyor. Görüntü yönetmenliğini Erhan Makar'ın üstlendiği filmin müziklerinde ise Uğur Ateş’in imzası var.

    Bir yol hikayesi olan filmde kahramanlarımız Fırat’ın arabasını çalan hırsızların peşine düşüyor. Arabada Fırat’ın kızının doğduğundan bu yana çekilmiş tüm fotoğraflarının ve videolarının olduğu ve başka da kopyası olmayan bir hard disk vardır. Melih, Fırat ve Alper, hard diski alabilmek için yola düşünce kendilerini hem komik hem de aksiyon dolu bir maceranın içinde bulurlar...

    “Oha Diyorum” filmi 3 Kasım 2017’de sinemalarda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top