Hesabım
    Evangeline Lilly "Ant-Man and The Wasp" Filmine Hazır!

    Evangeline Lilly ve muhteşem kolları yeni filmi için oldukça hazır görünüyor!

    Marvel

    Evangeline Lilly sosyal medya hesabından yeni paylaştığı fotoğrafta yeni filmi "Ant-Man and Wasp" için ben hazırım mesajını verdi. Güzel oyuncu çalışmalarına oldukça yoğun bir şekilde devam ederken paylaştığı fotoğrafta aksiyon sahneleri için kendini hazırlamış görünüyor.

    Mini süper kahramanın büyük aşkı Hope Pym nam-ı diğer Wasp'ı canlandıran Evangeline Lilly'nin filmdeki çekimlerinin ilk günü yarın başlıyor. Ünlü süper kahraman Ant-Man'i ise bir kez daha Paul Rudd canlandıracak.2015 yılında beyaz perde macerasına başlayan Ant-ManKaptan Amerika: Kahramanların Savaşı'nda Kaptan Amerika'nın takımında bir kez daha ortaya çıkmıştı. Bilimadamı Hank Pym rolünde Michael Douglas yer alırken, güzel oyuncu Michelle Pfeiffer Dr. Hank Pym'in eşi Janet Van Dyne, Matrix'in Morpheus'u Laurence Fishburne de çizgi romanlarda hem Dr. Pym'in hem de Tony Stark'ın asistanlığını yapmış olan Dr. Bill Foster rolünde boy gösterecek. Luis rolünde Michael Pena, Kurt rolünde David Dastmalchian da kadroya geri dönen isimler arasında yer alıyor. Amerikalı oyuncu Walton Goggins ve S.H.I.E.L.D. ajanı Jimmy Woo rolünde boy gösterecek olan Randall Park da kadroda yer alan isimler arasında...

    Filmin senaryosu Transformers senaristleri Andrew Barrer ile Gabriel Ferrari'nin kaleminden çıkarken filmin yönetmen koltuğunda ise Peyton Reed oturacak. Ant-Man and Wasp ülkemizde 6 Temmuz 2018 sinema salonlarımızda yer alacak!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top