Hesabım
    "Creed 2"da İkonik Drago Geri mi Dönüyor?

    "Creed: Efsanenin Doğuşu" devam halkasında neler oluyor?

    Boks efsanesi Rocky Balboa'nın ellerine umut vadeden bir öğrenciyi teslim eden Creed: Efsanenin Doğuşu 2015 yılının en sevilen yapımlarından biri olmayı başarmıştı. Filmin hayranları devam halkası için de bir hayli heyecanlıydı. 

    Daha önce Variety'ye yaptığı açıklamada filme dair ipuçları veren Stallone yeni filmde Adonis ve Apollo Creed'in hayatlarından kesitleri seyredeceğimizi belirterek, "Bu sefer farklı bir rakiple karşı karşıya olacak. Daha acımasız, iri bir Rus" diye konuşmuştu. Ancak devam halkasında karşımıza çıkacak olan bu rakibin kim olduğu hala gizini koruyor. Ancak Stallone'un sosyal medya hesabından gelen bir gönderi kafalarda soru işaretleri yaratır nitelikte...

    Here's a chance to stretch your imagination ... HISTORY WILL ALWAYS REPEAT ITSELF IN ONE FORM OR ANOTHER, JUST GOT TO BE READY! ... Sins of the Father.... #creed2 # agentnickyc #rockybalboa

    Sly Stallone (@officialslystallone)'in paylaştığı bir gönderi ()

    Stallone'un gönderisinde Rocky serisinin ikonik rakiplerinden Ivan Drago'yu görüyoruz. Kurgusal Rus boksör Rocky'nin en önemli rakipleri arasında yer alıyordu. Dolph Lundgren tarafından canlandırılan karakterin devam halkasında boy gösterip göstermeyeceğine dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

    İlk filmin yönetmeni Ryan Coogler'ın başka projelerle çakışma yaşaması sebebiyle yönetmenliği yeni birine devredeceği devam halkasında genç boksör Adonis'i canlandıran Michael B. Jordan ve onun antrenörü Rocky Balboa rolüyle Altın Küre'de En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülü kazanan Sylvester Stallone'un boy göstereceği kesin. Filmin 2018'de vizyona girmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top