Hesabım
    Julia Roberts ve Owen Wilson'ın Başrolünde Yer Aldığı Mucize Filminden Fragman Yayınlandı!

    Film, 17 Kasım'da ülkemizde vizyona girecek.

    New York Times çok satanlar listesinden beyaz perde ekranlarına uyarlanan Mucize filminden yeni bir fragman yayınlandı. Lionsgate'in yapımcılığında R.J. Palaci'nin kitabından uyarlanan filmin başrollerinde Pretty WomanErin BrockovichCloserNotting Hill gibi filmlerin yıldızı Julia Roberts ve Zoolander 2,Kaçış YokMüzede Bir Gece: Lahitteki Sır gibi yapımlar ile son zamanlarda karşımıza çıkan sempatik oyuncu Owen Wilson yer alıyor.

    August Pullman'ın hikayesini anlatan R.J. Palacio'nun beyaz perdeye uyarlanan yapımının konusu kısaca; Auggie Pullman yaşıtı diğer çocuklardan biraz farklıdır. Çünkü yüzünde ciddi bir deformasyon vardır. Ancak bu küçük çocuğun hayat neşesini zerre kadar etkilemez. Auggie diğer çocuklarla sıradan bir okula giderek, sıradan bir çocuk olduğunu kanıtlamaya çalışır. Çünkü esas güzellik derinin altında, içeride saklıdır... 

    Filmde ayrıca Gizli Dünya ve Kabustan Gelen gibi yapımlarda karşımıza çıkan Jacob Tremblay, Izabela VidovicNoah JupeDaveed DiggsSônia Braga ve Ali Liebert yer alıyor. Mucize filmi Steve Conrad tarafından senaryolaştırıldı. Mucize, 17 Kasım'da ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top