Hesabım
    Yeni Nesil Hellboy'un Blood Queen'i Belli Oldu!

    Milla Jovovich "Hellboy: Rise of the Blood Queen"in kadrosunda!

    Fantastik sinemanın sevilen yönetmenlerinden Guillermo del Toro'nun vizyonuyla 2004'te karşımıza çıkan Hellboy 2008 yılında gelen Hellboy: The Golden Army ile beyaz perdede iki macera yaşabilmeyi başarmıştı. Ancak 3. devam halkasının gelmemiş olması serinin hayranlarını ziyadesiyle üzdü. Bir teselli umudu olarak ise yeni nesil Hellboy projesi prodüksiyonuna devam ediyor. Filmden kadro gelişmeleri de gelmeye devam ediyor.

    Son olarak kadrosuna, daha bir bebek iken cehennemden dünyaya geçiş yapan Hellboy'u evlatlığı olarak alan sevgi dolu Professor Trevor Bruttenholm nam-ı diğer Professor Broom karakterini canlandırması için Deadwood ve American Gods'tan tanıdığımız Ian McShane'i katan yapım bu kez filmin kötü karakteri için harekete geçti. Hellboy'un yeni beyaz perde macerasında mücadele edeceği Blood Queen rolü için Resident Evil ile doğaüstü güçlerden hiç de korkmadığını bizlere ispat etmiş olan Milla Jovovich ile anlaşmaya varıldı.

    Deadline'da yer alan habere göre Blood Queen karakterinin çizgi romanlarda "Queen of Blood" olarak bilinen Nimue karakteri olup olmadığı henüz belirsizliğini koruyor. Kral Arthur dönemi karakteri Nimue Hellboy'u düşman Gruagach'a getirmek için diriltilmiş ve Hellboy onunla savaşmak için ölü bir şövalye ordusunu uyandırmıştı. Ancak Nimue yenildiğinde Hellboy'u da beraberinde cehenneme sürüklemişti.

    Bu kez yönetmen koltuğuna senaryosunu ve yönetmenliğini üstlendiği The Descent ve Doomsday filmlerinden aşina olduğumuz  Neil Marshall'ı oturtan yeni uyarlama Hellboy: Rise of the Blood Queen'de Naziler tarafından açılan bir portal ile cehennemden dünyamıza gelen kırmızı kahramanımızı bu kez Stranger Things oyuncularından David Harbour canlandıracak. Senaryoyu ise çizgi romanların yaratıcısı Mike Mignola ile birlikte Haunted yazarı Andrew Cosby ve Buffy The Vampire Slayer senaristi Christopher Golden üstleniyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top