Hesabım
    Hailee Steinfeld'ten İlk "Bumblebee" Karesi!

    Spin-off filminden ilk karakter karesi...

    Beyaz perdenin en uzun soluklu projelerinden Transformers serisinin serinin en sevilen karakterlerinden sarı transformer Bumblebee'yi temel alacak olan filmin oyuncularından Hailee Steinfeld'e ilk bakış geldi. İz Peşinde ile 2011 yılında Oscar adaylığı kazanan Hailee Steinfeld filmde Charlie isminde, okul çıkışlarında tamirci olarak çalışan erkeksi bir karakteri canlandıracak. Charlie filmde bir çöp yığınında Bumblebee'yi bulacak ve macera başlayacak.

    TrainwreckBabalar Savaşıyor gibi filmlerde boy göstermesinin ardından The Wall'da başrolde gördüğümüz ünlü WWE, ülkemizdeki adıyla Amerikan Güreşi yıldızı John Cena'nın başrolünü üstleneceği film 80'li yıllarda geçecek. Filmin yönetmen koltuğuna En İyi Animasyon dahil olmak üzere 2 dalda adaylık kazanan Kubo ve Sihirli Telleri filminin yönetmenliğini üstlenen, Laika şirketinin CEO'su Travis Knight otururken, filmin senaryosu ise Christina Hodson imzasını taşıyor. 

    Serinin iki gedikli ismi Lorenzo Di Bonaventura ve Michael Bay'in de yapımcıları olarak yer alacağı film 21 Aralık 2018'de ülkemizde vizyona girecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top