Hesabım
    "Neuromancer" Filmine Deadpool Desteği!

    Deadpool'un yönetmeni "Neuromancer"ı beyaz perdeye uyarlayacak.

    Gönüllere taht kuran Deadpool'un devam halkasından görüş farklılıkları nedeniyle el çeken Tim Miller'ın yeni projesi belli oldu. Akademi ödülü adayı yönetmen 1984 imzalı siberpunk romanı "Neuromancer"ı beyaz perdeye uyarlayacak.

    William Gibson imzalı roman "console cowboy" yani hacker olarak çalışan ve siber dünyayı gerçek dünya gibi algılayan Henry Dorsett Case'i temel alıyor.  Case data çalmakta çok iyi olan bir hacker. Ancak günün birinde işverenlerinden birini soyan Case kinci işvereni tarafından saldırıya uğruyor ve bir beyin hasarı sebebiyle siber dünyaya erişimi kesiliyor. Ancak şimdi yeni ve çok gizemli bir işveren ona son bir şans veriyor. Hedef ise şeytani Tessier-Ashpool iş klanının hizmetinde Dünya yörüngesinde dolanan düşünülemez güçte bir yapay zeka. Case görevi için ayna gözlü cadde-samurayı Molly ve silah kullanan ölü bir adamı da yanına alarak kurgunun bütün sınırlarını zorlayan bir maceraya atılıyor.

    Video oyunu, grafik roman, radyo oyunu, sesli kitap ve hatta operaya uyarlanan romanı beyaz perdeye uyarlamak için de pek çok girişim olmuştu. Hugo, Nebula ve Philip K. Dick ödüllerini kazanan romanın beyaz perde uyarlaması bakalım nasıl olacak?

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top