Hesabım
    "Bas Gaza" Sinemalarda Fırtına Gibi Esmeye Geldi!

    Biletinizi hemen alın!

    Aksiyonun dozunu bir hayli yüksek tutan, araba severlerin de gözlerinin bayram edeceği yeni aksiyon filmi Bas Gaza bugün itibariyle sinemalarda! Biletlerinizi hemen alın!

    Andrew ve Garrett Foster üvey kardeş olan iki araba hırsızıdır. İşlerinde o kadar iyilerdir ki artık uluslararası ün yapmışlardır. Ancak günün birinde yanlış kişiden bir klasik araba çalarlar. Bunun sonucu olarak bedel ödemeleri gerekecektir. Yaptıkları hırsızlığa karşılık istenen şey ise çok özel bir arabadır. İkili kendilerine bir ekip kurmalı ve öldürülmemek için istenen arabayı çalmalıdır...

    Gran Torinoİyi, Kötü ve Çirkin, Kadın Affetmez, Affedilmeyen gibi filmleriyle sinema tarihine ismini altın harflerle yazdırmış olan Clint Eastwood'un oğlu Scott Eastwood'u başrolüne yerleştiren yapımda genç oyuncu Freddie Thorp ve Hollywood'un adım adım yükselen yıldızı Ana de Armas da başrollerde Eastwood'a eşlik ediyor. Filmin yönetmen koltuğunda aynı zamanda" Arrow" dizisinin iki bölümünün yönetmenliğini yapan Antonio Negret'in yer alırken filmin senaristliğini Michael Brandt ve Derek Haas yapıyor.

    Filmin seansları için tıklayın!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top