Hesabım
    Jackie Chan ve Pierce Brosnan'ın Başrolünde Yer Aldığı The Foreigner'a Yakından Bakın!

    Film 13 Ekim'de Amerika'da vizyona girecek!

    STX Entertainment‘ın intikamın soğuk yüzünü beyaz perdeye aktardığı The Foreigner filminden iki adet uluslararası poster yayınlandı!

    Başrollerinde ünlü iki oyuncunun yer aldığı yapımda, Jackie Chan (Rush Hour, Shanghai Noon) ve Pierce Brosnan (Mama Mia!, The World’s End) ikilisi var. GoldenEye ve Casino Royale filmlerinin yönetmeninin kamera arkasına geçtiği The Foreigner, kendi halinde bir iş adamı olan Quan’ın hikayesini anlatıyor. Uzun bir zaman önce kalbinde yer alan son sevgi parçalarını gömerek bir intikam ateşi içinde yaşayan adam, kendini radikal bir motivasyonun içerisinde bulurken, karşısında Britanya hükümeti ile bir kedi- fare oyunu içerisine giriyor... Martin Campbell, 1995 yılında çekilen 007 filmi GoldenEye'da birlikte Brosnan’la çalışmasının ardından ikili yeni aksiyon yapımda tekrar bir araya gelme fırsatı buluyor. Film, David Marconi tarafından (Live Free or Die Hard) Stephen Leather’ın romanı “The Chinaman”dan uyarlandı. Filmde ayrıca  Ray Fearon, Rory Fleck Byrne, Stephen Hogan ve Michael McElhatton yer alıyor.

    STX’in yeni yapımı 13 Ekim’de Amerika’da vizyona girecek. Filmin ülkemizdeki gösterimi hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top