Hesabım
    The Death of Stalin: Armando Iannucci'nin Yeni Komedisinden Fragman Geldi!

    Film açılışını "Toronto International Film Festival"inde yapacak!

    Entertainment One'ın yapımcılığında gerçekleşen Armando Iannucci'nin yeni komedisi The Death of Stalin filminden fragman geldi!

    Emmy ödüllü ve Oscar adaylığı olan yönetmen Armando Iannucci (In the Loop, Veep) Stalin'in ile biraz uğraşmaya karar veriyor. Fabien Nury ve Thierry Robin'in Fransız çizgi romanından uyarlanan filmde, SSCB lideri Joseph Stalin'in son günleri ve ölümün ardından 30 yıl demir yumrukla yönetilen ülkenin içine düştüğü kaosu anlatılıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Steve Buscemi (Fargo), Simon Russell Beale (Into the Woods), Jason Isaacs (Harry Potter serisi), Michael Palin (Monty Python’s Flying Circus), Andrea Riseborough (Birdman), Rupert Friend (Homeland) ve Jeffrey Tambor (Arrested Development) gibi isimler yer alıyor. Film komedi, drama ve politik değişimlerin sonuçlarını bir arada ele alırken dönemin ağır koşullarına farklı bir bakış ile yaklaşmaya çalışıyor. Death of Stalin'in yapımcılığında Yann Zenou, Kevin Loader, Nicolas Duval Assakovsky ve Laurent Zeitoun yer alıyor. Filmin senaryosunda ise Iannucci, David Schneider ve Ian Martin kalem oynatırken Peter Fellows da katkıda bulundu.

    Film, prömiyerini Eylül ayında gerçekleşecek olan "Toronto International Film Festival"inde yapmaya hazırlanırken, İngiltere'de 20 Ekim'de vizyona girecek...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top