Hesabım
    "Kurt Kapanı"nın Çekimleri Başladı!

    Aşk, ihtiras ve entrika yüklü filmin çekimleri Kütahya’nın Emet ilçesinde başladı.

    Başrolüne Yusuf Atala'yı yerleştiren, aynı zamanda kadrosunda Eren Vurdem, Gaye Turgut Evin, Ümit Acar, Yeşim Salkım, Cengiz Okuyucu, Orhan Milli gibi isimleri bulunduran Kurt Kapanı filminin çekimlerine start verildi.

    Yönetmen koltuğuna Yüksel Torun’u oturtan filmin çekimleri Kütahya’nın Emet ilçesinde başladı. Yapımcılığını By Yapım’ın (Kırklareli Batı Yatırım Ltd. Şti) üstlendiği yapımın senaryosunda ise Ömer Gecü'nün imzası var. 60’lı yaşlarda eski bir kiralık katilin etrafında gelişen hikaye seyircilerine aşk, intikam ve entrika dolu dakikalar yaşatmayı vadediyor. 

    Mesleğinde hızlı ve kanlı bir şekilde yol alan kiralık katil Kudret artık kana doymuştur. 60'lı yaşlarına gelmiş olan adam sakin bir hayat sürmek için sessiz bir kasabaya yerleşmiş, önceki hayatının izlerini silmeye çalışmaktadır. Ancak Kudret'ten sonra gelen ikinci nesil bu karışık mirası devralacak gibidir! Aşk, ihtiras ve intikam üçgeni içinde sarmalanmış hayatların görsel iz düşümünü sunan filmde Kudret'in gizleri yıllardır görüşmediği oğlu ve oğlunun hayatındaki insanları da derinden etkileyecektir...

    Çekimleri üç hafta sürecek olan filmin Aralık 2017 tarihinde vizyona girmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top