Hesabım
    "Papillon"un Yeniden Uyarlamasından İlk Kareler!

    Başrollerde Charlie Hunnam ve Rami Malik...

    1973 yapımı, Franklin J. Schaffner imzalı Papillon (Kelebek) filmi beyaz perdenin kültleri arasında yer alan bir yapım. Dustin Hoffman ve Steve McQueen'in performanslarıyla ölümsüzleşen dram filmi aynı zamanda Oscar adaylığı da kazanmıştı. Hollywood'un beyaz perdenin unutulmaz yapımlarını yeni yüzlerle pişirip pişirip karşımıza çıkardığı bu dönem de Papillon da bu kaderden kaçamadı. Yeniden uyarlanması bir süredir gündemde olan filmin yeni nesil versiyonundan ilk fotoğraflar geldi.

    Bu kez Henri 'Papillon' Charriere'i Kayıp Şehir Z'nin azimli kaşifi, Pasifik Savaşı'nın cesur Jaeger pilotu, yeni nesil Kral Arthur'umuz Charlie Hunnam'ın, Louis Dega'yı ise Mr. Robot ile ünlenen Rami Malek'in canlandıracağı yeni uyarlama orijinal filmde olduğu gibi Charriere'in anılarını temel alıyor. Prisoners'ın senaristi Aaron Guzikowski'nin senaryosunu üstlendiği yapımın yönetmen koltuğunda ise Michael Noer oturuyor.

    Haksız yere cinayetten hüküm giymiş olan Henri 'Papillon' Charriere küçük suçlara bulaşmış olan bir adamdır. Ancak aldığı bu haksız ceza sebebiyle Fransa’nın kötü ünüyle tanınmış Şeytan Adası’ndaki yüksek güvenlikli hapishaneye sevkedilir. Hapishanede Louis Dega ile tanışır. Zengin fakat savunmasız bir adam olan Dega koruma karşılığında arkadaşının hapishane kaçışını finanse etmeyi kabul eder. İkili arasında ilginç bir arkadaşlık başlar ve ikili bir firar planlamaya girişirler...

    Kadrosunda Eve Hewson, Ian Beattie ve Tommy Flanagan'ın da bulunduğu yeniden uyarlama için henüz bir vizyon tarihi açıklanmadı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top