Hesabım
    Tom Cruise "Görevimiz Tehlike 6" Setinde Kaza Geçirdi!

    "Görevimiz Tehlike 6" çekimleri devam ediyor.

    Beyazperdenin en uzun soluklu aksiyon serilerinden biri olan Görevimiz Tehlike'nin 6. devam halkası için çekimler devam ediyor. Londra'da gerçekleşen çekimler sırasında serinin baş kahramanı Ethan Hunt'a hayat veren ünlü oyuncu Tom Cruise küçük bir kaza geçirdi. Olabildiğince dublör kullanmamaya çalışmasıyla bilinen oyuncu bir binanın çatısına atlaması gereken sahnede mesafeyi ayarlayamayarak sert bir şekilde çatıya çarptı.

    55 yaşındaki oyuncu çarpışmanın ardından topallayarak kenardan uzaklaştı. Kısa bir süre sonra ise film ekibi tarafından çatından indirildi.

    6. devam halkasında Cruise'a Luther Stickell rolündeki Ving Rhames, Benji Dunn rolündeki Simon Pegg ve Ilsa Faust rolündeki Rebecca Ferguson, Alan Hunley'i canlandıran usta oyuncu Alec Baldwin, Solomon Lane'i canlandıran Sean Harris, Ethan'ın büyük aşkı Julia Meade'i canlandıran Michelle Monaghan eşlik edecek. Man of SteelBatman v Superman: Adaletin Safağı filmlerinde Superman olarak karşımıza çıkan ve Justice League serisi ile tekrar beyazperdede Superman rolünde izleyeceğimiz aktör Henry CavillVanessa Kirby ve Angela Bassett da filmin yeni yüzleri olacaklar.

    Görevimiz Tehlike 5Jack ReacherThe Way of the Gun gibi filmlerin yönetmeni Christopher McQuarrie'nin yönetmenliğini ve senaryosunu üstleneceği devam filmi ile seride ilk kez birden fazla film aynı yönetmenin elinden çıkmış olacak. Mission: Impossible 6 ülkemizde 27 Temmuz 2018'de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top