Hesabım
    Yeni Dorian Gray'in Portresi St. Vincent'a Emanet!

    Birçok defa sinemaya uyarlanan yapımın başrolü ise bu sefer kadın bir oyuncu tarafından canlandırılacak...

    İngiliz Edebiyatı'nın önemli yazarlarından Oscar Wilde'nin yayımlanmış tek romanı olan "Dorian Gray'in Portresi"nin büyük ekrana yeniden uyarlaması bu defa Annie Clark sahne adıyla St. Vincent'a emanet ediliyor. Dorian Gray'in başrolünde ise bir kadın yer alacak!

     "Dorian Gray'in Portresi"nden kısaca bahsedelim; Lord Henry, hayatta en önemli değerlerin zevk ve güzellik olduğunu düşünür ve hazcılık üzerine kurulu bu düşüncelerini Dorian'a anlatır. Dorian bunun üzerine güzelliğini bir gün yitireceğini fark eder ve ağlayarak kendisinin yerine Basil'in çizdiği resminin yaşlanmasını ne kadar çok istediğini dile getirir. Dorian'ın bu dileği gerçekleşir. Portresi işlediği her günahın izini taşımak üzere işaretlenir ve bu günahların her biri portresinde kusur veya yaşlanma belirtisi olarak yer alır. Dorian sansasyonlarla dolu bir hayat yaşar ama bir türlü yaşlanmaz. 

    Elle filminde başarılı bir işe imza atan David Birke filmin senaryosunu kaleme alıyor. St. Vincent, 2015 yılında En İyi Alternatif Müzik Albümü dalında Grammy ödülü kazandı. Annie Clark ayrıca XX adında korku temalı bir kısa film olan Birthday Party'nin senaryosunda ve kamera arkasında yer aldı. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top