Hesabım
    Beklenen Gerilim Filmi "anne!"den Yeni Fragman!

    "anne!" 29 Eylül'de ülkemizde vizyona girecek.

    Bol yıldızlı psikolojik gerilim filmi anne!'den yeni fragman geldi. Taze video Bir Rüya İçin AğıtPiSiyah Kuğu ve Jackie filmleriyle tanınan ve anne! ile ir kez daha gizemli ve tedirgin edici bir sinema deneyimi sunmak için kamera arkasına geçen yönetmen Darren Aronofsky tarafından sosyal medyada paylaşıldı.

    Başrollerine Açlık Oyunları'nın Katniss Everdeen'i, X-Men'in yeni nesil Mystique'i, Oscar ödüllü oyuncu Jennifer Lawrence ve Skyfall ile ikonik Bond kötüsü olarak gönüllere yerleşen Oscar ödüllü Javier Bardem'i yerleştiren filmin kadrosunda Ed HarrisMichelle PfeifferDomhnall GleesonBrian Gleeson ve Kristen Wiig gibi isimler yer alıyor.

    Senaryosunda da yönetmenin imzasını taşıyan filmin müziklerini ise Sicario ve Her Şeyin Teorisi filmlerinden yaptığı işlerle Oscar ödülüne aday gösterilen Jóhann Jóhannsson yaptı.

    Film, sakin ve sıradan bir hayat süren bir çift çevresinde gelişiyor. Bu herkesin yan komşusu olabilecek olan sıradan çiftin hayatı evlerine gelen istenmeyen misafirden sonra altüst olur. Çiftin ilişkisini sınayacak olan bu misafir evin tüm huzurunu bozacaktır... Misafirin eşinin de aralarına katılmasıyla birlikte işler beklenmeyen bir yön alacak ve gizlenen amaçların ne olduğu sorgulanmaya başlanacaktır...

    Film, 29 Eylül'de ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top