Hesabım
    Aamir Khan'dan Türkiye'ye Mesaj Var!

    "Dangal" yarın vizyona giriyor.

    İsminin ilhamını Hindistan'da güreş yarışlarına verilen isim olan "Dangal"dan alan Hint yapımı biyografik spor dramı yarın itibariyle vizyona giriyor. Hint sinemasının önde gelen isimlerinden Aamir Khan'nın başrolünü üstlendiği yapım için belkenti de bir hayli büyük. Ünlü oyuncudan Türkiye'deki izleyicilerine de bir mesaj var.

    Mahavir Singh Phogat bir güreş hayranıdır. İki küçük kızına da güreş öğretmeye karar verir. İki kız, Babita Kumari ve Geeta Phogat, çocukluklarından başlayarak güreş eğitimi alarak büyürler. Büyüdüklerinde iki kız da güreşte iddialı isimler olmuştur. Geeta Phogat 2010 Commonwealth Oyunları'nda altın madalya kazanarak güreşte altın madalya kazanan ilk kadın güreşçi olurken, kız kardeşi Babita da gümüş madalyayı alır. Genç kadın güreşçiler başarıya giden yol boyunca sosyal şekillendirmenin baskısıyla da mücadele etmek zorunda kalacaktır...

    Aamir Khan'nın Phogat'ı canlandırdığı filmde ünlü oyuncuya başrollerde Sakshi TanwarFatima Sana Shaikh ve Sanya Malhotra eşlik ediyor. Filmin kadrosunda Aparshakti KhuranaZaira WasimSuhani Bhatnagar ve Ritwik Sahore da bulunuyor.

    Geeta va Babita'yı canlandıran oyuncuların 6-7 ay boyunca özel güreş eğitimleri aldıkları film için çekimlerden önce 28 kilo alan Aamir Khan, karakterin gençliğini canlandırmak için daha sonra 20 haftada 25 kilo verdi.Hindistan’da gişe rekortmeni olan film aynı zamanda Çin’de en çok izlenen yabancı film olmayı başardı.

    Senaryosunu da yönetmen Nitesh Tiwari'nin üstlendiği yapım yarın sinemalarda olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top