Hesabım
    "Boo 2! A Madea Halloween" Filminden Fragman Çıktı!

    Film 30 Ekim'de sinemalara uğrayacak!

    Tyler Perry'in yönetmen koltuğunda yer aldığı "Boo 2! A Madea Halloween" filminden fragman geldi!

    Lionsgate'in yayınladığı fragmanda çete tekrar bir araya geliyor. Madea, Bam ve Hattie lanetli bir kamp alanında, birbirinden garip yaratıkların arasında kendilerini yine bir maceranın içinde buluyor. Canavarlar, goblinler ve yaratıkların serbest bırakıldığı kamp alanında grup hayatta kalabilmek için bir kaçış yolu bulmaya çalışıyor. Filmin oyuncu kadrosunda filmin yönetmeni Tyler Perry'in de yer aldığı filmde Brock O'HurnLexy PanterraPatrice LovelyDiamond WhiteJc CaylenYousef Erakat ve Cassi Davis yer alıyor.

    Geçtiğimiz yıl vizyona giren ilk film Boo! A Madea Halloween 74 milyon dolarlık bir hasılat yapmıştı. Bu defa biraz yoğun bir box office haftasına denk gelen devam halkası, Paramount Pictures'ın Same Kind of Different As Me, Universal Pictures'ın The Snowman, Sony Pictures'ın Only the Brave ve Weinstein Company'nin The War with Grandpa filmi ile yarışacak.

    "Boo 2! A Madea Halloween" Amerika'da 20 Ekim'de vizyona girecek. Filmin Türkiye vizyon tarihi ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top