Hesabım
    "First Kill"in Türkçe İsmi ve Posteri Geldi!

    "İlk Kurşun" 1 Eylül'de sinemalarda...

    Merakla beklenen First Kill'in Türkçe adı belli oldu, Türkçe posteri de yayınlandı. Bir baba oğlu için neler yapabilir diye merak ediyorsanız "İlk Kurşun"u kaçırmayın!

    Başarılı Wall Street brokerı olan Will, oğlu Danny ile bağlarını yeniden sağlamlaştırabilmek için ailesini büyüdüğü yerdeki bir kabine tatile götürür. Will ve Danny avlanmaya çıktıkları sırada ise ters giden bir banka soygunu sonucu yozlaşmış bir polis memurunun öldürülmesine tanık olurlar. Danny suçlular tarafından rehin alındığında Will, polis şefinin cinayet soruşturmasını engellemek ve oğlunun hayatı karşılığında çalınan parayı geri almak zorunda kalacaktır...

    Başrolüne Hollywood'un çetin ceviz kahramanı usta aksiyon yıldızı Bruce Willis ve Star Wars serisinin genç Anakin'i olarak tanıdığımız Hayden Christensen'ı yerleştiren aksiyon filminin yönetmen koltuğunda Arsenal'ın yönetmeni Steven C. Miller oturuyor. Kadrosunda Ty SheltonGethin AnthonyMegan Leonard ve William DeMeo gibi isimleri bulunduran yapımın senaryosunda ise Nick Gordon'ın imzası var.

    Toplam 13 günde çekilen film 1 Eylül'de vizyona giriyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top