Hesabım
    Box Office: Kötülük Zirvede!

    Yerli box office rakamları açıklandı.

    Türkiye gişe verilerine göre 18-20 Ağustos haftasonunda box office listesinde zirve değişiklik mevcut. Vizyona girmesiyle zirveyi ele geçiren yerli komedi Cumali Ceber: Allah Seni Alsın bu hafta 2. sıraya geriledi. Bu hafta listede 5 film kendine yer bulmayı başardı.

    Listenin bu haftaki zirvesinde vizyondaki ilk haftasını kutlayan Annabelle: Kötülüğün Doğuşu yer buldu. Korku Seansı evreninin ilk spin-off mahsülünü 2. devam halkasıyla seyircilerin karşısına çıkaran film ülkemizdeki açılışını 49.373 seyirci ile yaptı. Listenin 2. sırasında vizyondaki 3. haftasını kutlayan yerli komedi Cumali Ceber: Allah Seni Alsın yer buldu. Yaz ayları içerisinde gösterime giren yerli filmler arasında en iyi açılışa imza atan yapım 37.842 seyirciye ulaştı. Stephen King'in ikonik roman serisinden beyaz perdeye uyarlanan Kara Kule 3. hafta kapanışını 3. sırada yaptı. Başrollerine ikonik silahşör Roland Deschain olarak Idris Elba'yı, evrenin dengesini değiştiren Siyahlı Adam olarak ise usta oyuncu Matthew McConaughey'i yerleştiren film haftasonunda 32.581 seyirciye ulaştı. 

    Listenin ilk 3'ü geride kalırken, 4. sırada vizyonun taze yapımlarından biri yer aldı. Başrollerine çenesi düşük anti-kahraman Deadpool olarak gönüllerde yer eden Ryan Reynolds ve usta oyuncu Samuel L. Jackson'ı yerleştiren Belalı Tanık açılışını 30.948 seyirci ile yaptı. Hindistan’da gişe rekortmeni olan Hint yapımı biyografik spor dramı Dangal listeyi yarılayan film oldu. Hint sinemasının önde gelen isimlerinden Aamir Khan'ı başrolüne yerleştiren film 21.446 seyirciye ulaştı. Listenin ikinci yarısını ise distopik bir dünyaya bakış sunan Maymunlar Cehennemi serisinin yeni devam halkası Maymunlar Cehennemi: Savaş açtı. Maymunların lideri Sezar ile insanların lideri Colonel'i tüm canlıların kaderini belirlemek üzere karşı karşıya getiren yapım 6. haftasında 19.789 seyirciye ulaştı. Listede 7. sırada listenin animasyon kontenjanından bir yapım yer buldu. Sanal alemde duyguları ifade etmenin en pratik yolu olan emojilerin maceralarını anlatan Sevimli Emojiler filmi 2. haftasında 15.689 seyirci tarafından izlendi. 

    Listenin 8. sırasında da bir animasyon yer buldu. Eğlenceli macera Balerin ve Afacan Mucit 3. hafta kapanışını 13.078 seyirci ile yaptı. Listenin 9. sırasında insanın başına gelebilecek en korkunç senaryolardan birini beyaz perdeye taşıyan Açık Deniz 3: Kafes Dalışı 11.877 seyirci yer bulurken, listenin son filmi ise 9.124 seyirci ile Doraemon: Buz Devri Macerası yer aldı. 

    Bu haftaki Türkiye gişe verileri için tıklayın!

    Kaynak : Boxofficeturkiye.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top