Hesabım
    "Evlilik Sözleşmesi" Film Oluyor!

    Michelle Richmond imzalı "Evlilik Sözleşmesi" beyaz perdeye uyarlanıyor.

    New York Times bestseller yazarı Michelle Richmond'ın "Evlilik Sözleşmesi" filmi beyaz perdeye taşınıyor. 20th Century Fox’un film haklarını aldığı uyarlamada romanı beyaz perdeye uyarlayacak isim ise başarılı senarist Justin Haythe olacak.

    Hakları 27 ülkeye satılan ve Türkiye’de olduğu gibi yurtdışında da büyük ilgi gören roman "Evliliğinizi korumak için neleri göze alırsınız?" sorusunu okurlarına yöneltiyor. 

    Alice ve Jake düğünlerinde gelen bir hediyeyle kendilerini “Sözleşme” isimli bir grubun içinde buluyorlar. Belki de bir tarikatın… Sözleşme’nin amacı çok basit: Evliliklerin sonsuza dek sürmesini sağlamak. Ufak kuralları ilk bakışta hoş geliyor: “Eşiniz aradığında telefonu her zaman açın”, “Her bir üye eşine, her ay bir hediye sunmalıdır”, “Her üye, yılın her çeyreği için müşterek bir yolculuk planlamak zorundadır”. Her kuralın ise ayrı bir cezası var. Böylesi masum görünen bir grup için oldukça sert cezalar hem de. Ve bu gruptan çıkmak kesinlikle yasak... Alice ve Jake evliliklerinin ilk günlerinde girdikleri bu grupta zaman geçirdikçe işler içinden çıkılmaz bir hal alıyor...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top