Hesabım
    Margot Robbie I. Elizabeth İmajıyla Şok Etti!

    Margot Robbie Kraliçe olmaya hazırlanıyor...

    Hollywood'un yıldızı hızlı parlayan güzel oyuncusu Margot Robbie şu sıralar sektörün en gözde isimlerinden biri. Başrolünü Will Smith ile paylaştığı Fokus ile yıldızı parlayan, ardından tekrar Smith ile birlikte Jared Leto ve Cara Delevingne gibi isimleri bünyesinde barındıran, DC sinematik evreni ürünü Suicide Squad: Gerçek Kötüler'in Harley Quinn'i olarak fenomen olan güzel yıldızın başrolünü 2 Oscar adaylığı bulunan Saoirse Ronan'la paylaştığı yeni tarihi drama Mary Queen of Scots için de beklenti büyük. Robbie'nin I. Elizabeth rolüne bürünmüş hali görenleri şaşırtacak nitelikte!

    16 yaşında Fransa Kraliçesi olan Mary Stuart, 18 yaşında dul kalır ve omuzlarına yeniden evlenme baskısı yüklenir. Mary bunun yerine yurdu İskoçya'ya geri döner ve hakkı olan tahtı geri ister. Fakat İskoçya ve İngiltere'nin yönetimi etkileyici genç Kraliçe Elizabeth'in yönetimi altındadır. İki genç kraliçe erkek egemen bir dünyada hem tahtta hem de aşkta rakip konumundayken bağımsızlığa karşı evlilik oyununu nasıl oynayacaklarına karar vermelidir. Bu süreçte yaşanan ihanetler, isyanlar ve entrikalar tarihin akışını belirleyecektir...

    Kadrosunda Billy Lynn's Long Halftime Walk'tan tanıdığımız yükselen yıldız Joe AlwynJack LowdenMartin CompstonBrendan CoyleDavid Tennant ve Guy Pearce'ın da yer aldığı filmde Ronan ise Kraliçe I. Mary'yi canlandırıyor. Josie Rourke'un yöneteceği film Rourke'un ilk yönetmenlik denemesi olacak. Akademi ödülü adayı Beau Willimon'ın imzasını taşıyan senaryo ise John Guy’ın ünlü biyografik eseri "My Heart is My Own: The Life of Mary Queen of Scots"tan uyarlandı. "Mary Queen of Scots" aynı adla 2013'te Thomas Imbach tarafından Stefan Zweig'ın romanından uyarlanmıştı. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top