Hesabım
    Michael K. Williams "Han Solo" Filminden Çıkarıldı!

    Film 25 Mayıs 2018'de ülkemizde vizyona girecek.

    Lucasfilm’in spin-off projesi "Han Solo" devam ederken setten yeni bir haber geldi. The WireBoardwalk EmpireThe Night Of ve Hap and Leonard yapımları ile tanınan Michael K. Williams Han Solo projesinde artık yer almayacak. Phil Lord ve Christopher Miller tarafından seçilen oyuncu, Ron Howard'ın filminden sahnelerinin çıkarılmasıyla ilgili açıklama yaptı; "Yönetmen ile birlikte yarattığımız karakterden oldukça umutlu ve mutluyum. Çok sağlam bir iş ortaya çıktı. Ron Howard filmi bitirmek için yeni çekimler yapıyordu. Beni bunun için Londra'ya çağırdı. Ancak ben şu anda Afrika'dayım. Beni bir süre beklemeleri gerekiyordu. Bu da filmin vizyon tarihini değiştirilmesi gibi bir durum ortaya çıkarıyor. Sonunda canlandırdığım karakteri çıkartma kararı aldılar" dedi. 

    Michael K. Williams, Chris Evans ile birlikte Güney Afrika'da The Red Sea Diving Resort'un çekimlerine devam ederken, Han Solo filminden canlandırdığı karakterin durumu şu an için belirli değil. Karakterin yeniden farklı bir oyuncu tarafından canlandırılma ihtimali olduğu gibi tamamen çıkarılması olasılıklar arasında yer alıyor. 

    Yüce Sezar!Blue Jasmine ve Lanetli Kan gibi filmlerde gördüğümüz Alden Ehrenreich'ın genç Han Solo'yu canlandıracağı ve merakla beklenen spin-off projesi Han Solo'nun bestelerini Matt Damon'lı Bourne serisi, Şrek, ilk iki Kung Fu Panda ile ilk iki Ejderhanı Nasıl Eğitirsin filmlerinin bestelerine imza atan Akademi adayı Londra temelli müzisyen John Powell yapıyor. Filmin senaryosunda ise Lawrence Kasdan ve Jon Kasdan imzası var. Woody Harrelson Han Solo'nun akıl hocasını canlandıracak. Han Solo'nun yakın arkadaşı Lando Calrissian Donald Glover tarafından, Solo'nun ikonik yoldaşı Chewbacca ise Joonas Suotamo tarafından canlandırılacak. Game Of Thrones’un Khaalesi’si Emilia ClarkeThandie NewtonSpencer WildingPhoebe Waller-Bridge ve Michael Kenneth Williams da filmin kadrosunda yer alıyor.

    Film 25 Mayıs 2018'de ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top