Hesabım
    "anne!" Filminden Yeni Bir Poster Daha Yayınlandı!

    Darren Aronofsky'nin yeni yapımı 29 Eylül'de ülkemizde vizyona girecek!

    Pi ve Requiem for a Dream filmlerinin başarılı yönetmeni Darren Aronofsky'nin kamera arkasında yer aldığı anne! filminden yeni bir poster geldi. Darren Aronofsky Twitter adresinden yeni görselleri hayranlarıyla paylaşmaya devam ediyor.

    Kadrosunda birçok önemli oyuncuyu barındıran  psikolojik gerilim filmi anne! sakin ve sıradan bir hayat süren bir çift çevresinde gelişiyor. Herkesin yan komşusu olabilecek olan sıradan çiftin hayatı evlerine gelen istenmeyen misafirden sonra altüst olur. Çiftin ilişkisini sınayacak olan bu misafir evin tüm huzurunu bozacaktır. Misafirin eşinin de aralarına katılmasıyla birlikte işler beklenmeyen bir yön alacak ve gizlenen amaçların ne olduğu sorgulanmaya başlanacaktır...

    Filmin başrollerinde Açlık Oyunları'nın Katniss Everdeen'i, X-Men'in yeni nesil Mystique'i, Oscar ödüllü oyuncu Jennifer Lawrence ve Skyfall ile ikonik Bond kötüsü olarak gönüllere yerleşen Oscar ödüllü Javier Bardem'i yerleştiren filmin kadrosunda ayrıca Ed HarrisMichelle PfeifferDomhnall GleesonBrian Gleeson ve Kristen Wiig gibi isimler yer alıyor.

    Filmin senaryosunu da Aronofsky kaleme alırken müziklerini ise Sicario ve Her Şeyin Teorisi filmlerinden yaptığı işlerle Oscar ödülüne aday gösterilen Jóhann Jóhannsson yaptı. Film, 29 Eylül'de ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top