Hesabım
    Steve Carell, Bryan Cranston, Laurence Fishburne Bir Araya Getiren "Last Flag Flying" Filminden Fragman Yayınlandı!

    Film şimdiden Oscar için konuşuluyor!

    Yönetmen koltuğunda Richard Linklater'ın (Boyhood, Before Midnight) yer aldığı ve başrolünde Steve CarellBryan CranstonLaurence Fishburne'ü bir araya getiren Last Flag Flying filminden ilk fragman geldi!

    Oyuncu kadrosunda ayrıca Yul VazquezJ. Quinton JohnsonKate EastonMark Falvo ve Richard Robichaux'nun yer aldığı yapımın senaryosunu da yönetmen Linklater kaleme aldı. Darryl Ponicsan'ın aynı adlı romanından beyaz perdeye uyarlanan filmin yapımcılığında ise Ginger Sledge, John Sloss ve Linklater yer alıyor. Dramatik komedi türündeki filmin konusu kısaca; Vietnam’da savaşmış eski bir asker, Irak’ta askerlik yapan oğlunu kaybeder. Oğlunu defnetmek için yıllardır görüşmediği eski asker dostlarından yardım ister. Oğlunun ölümünün arkasındaki gerçekler ortaya çıkınca üç dost kendi geçmişleriyle de yüzleşmek zorunda kalır. Çıktıkları bu yolculukta kendi askerlik anılarından, Irak Savaşı’nın başarısızlıklarına, gençken yaşadıkları maceralardan yaşlanmanın zorluklarına kadar anlattıkları bu anılarla tekrardan yakınlaşma fırsatı bulurlar.

    Last Flag Flying, 28 Eylül'de 55. "New York Film Festival"inde prömiyerini yapacak ve ardından 3 Kasım'da Amerika'da vizyona girecek. Filmin ülkemizdeki vizyon tarihi hakkında bir açıklama yapılmadı. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top