Hesabım
    "Cowboy Ninja Viking" Yerli Vizyon Tarihini Aldı!

    Beklenen film "Cowboy Ninja Viking" ne zaman vizyona girecek?

    Galaksinin Koruyucuları serisinin Star-Lord'u Chris Pratt'ı ancak 8 Haziran 2018'de Jurassic World: Yıkılmış Krallık ile bir kez daha beyaz perdenin karizmatik dinozor eğitmeni olarak göreceğiz. Ünlü oyuncunun 27 Nisan 2018'de vizyona girecek Avengers: Infinity War'da Star-Lord olarak dünyayı kurtarmaya gelmesine de hemen hemen aynı uzunlukta bir süre var. Ancak oyuncunun merakla beklenen projeleri bunlarla sınırlı değil. Pratt'ın başrolünü üstleneceği aksiyon-macera türündeki "Cowboy Ninja Viking" filmi de beyaz perdenin uzun zamandır beklenen yapımları arasında yer alıyor. Film nihayet ülkemizdeki vizyon tarihini de aldı.

    A. J. Lieberman ve Riley Rossmo'nun yarattığı çizgi romandan beyaz perdeye uyarlanacak olan "Cowboy Ninja Viking" filmi 28 Haziran 2019 tarihinde sinemalarımızda olacak. Pratt'ın Duncan karakterine hayat vereceği yapım çoklu kişilik bozuklukları olan gizli karşı-istihbarat ajanlarını temel alıyor. 'Triple' programı için uygun çeşitli adaylar psikoterapist Dr. Sebastian Ghislain tarafından bir araya getirilir ve proje başlar. Ancak proje çöktüğü zaman adaylar kiralık suikastçılar olarak kendi yollarına giderler. Bu adaylardan biri olan Duncan'ın da maksimum kazanç için aklında bölümlere ayırdığı kişilik tipleri vardır...

    Zaman içerisinde John Wick'e imza atan David Leitch & Chad Stahelski ikilisi ve Dünya Savaşı Z'nin yönetmeni Marc Forster gibi isimlerin yönetmen koltuğu için düşünüldüğü proje şu an için yönetmensiz durumda. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • Chris Pratt'in Beklenen Projesinden Nihayet Gelişme Var!
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top