Hesabım
    Evangeline Lilly'nin "The Wasp"ı Yüzünü Gösterdi!

    "Ant-Man and The Wasp" filminden Wasp kostümlü kare geldi.

    Dünya çapında 518 milyon dolar gişe yapan çizgi roman uyarlaması Ant-Man'in 3 yıl arayla gelecek olan devam halkası Ant-Man and The Wasp'tan yeni kare var. Çekimleri devam eden filmden gelen yeni görüntüde Ant-Man'in büyük aşkı The Wasp'ı ilk kez kostümüyle görüyoruz.

    Kareyi sosyal medyada paylaşan Evangeline Lilly fotoğraf aracılığıyla çizgi romanların yaratıcılarından Jack Kirby'nin 100. yaş gününü kutlamayı da ihmal etmedi.

    Kendi solo filminin ardından Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı'nda Kaptan Amerika'nın takımında karşımıza çıkan Ant-Man'in bu kez Hope van Dyne, nam-ı diğer The Wasp ile maceralara atılırken göreceğimiz filmde bilimadamı Hank Pym rolünde Michael Douglas yer alırken, güzel oyuncu Michelle Pfeiffer Dr. Hank Pym'in eşi Janet Van Dyne, Matrix'in Morpheus'u Laurence Fishburne de çizgi romanlarda hem Dr. Pym'in hem de Tony Stark'ın asistanlığını yapmış olan Dr. Bill Foster rolünde boy gösterecek. Foster çizgi romanda Pym'in dev olma yeteneğini alıyor ve "Goliath" olarak anılmaya başlıyordu. Luis rolünde Michael Pena, Kurt rolünde David Dastmalchian da kadroya geri dönen isimler arasında yer alıyor. Amerikalı oyuncu Walton Goggins ve S.H.I.E.L.D. ajanı Jimmy Woo rolünde boy gösterecek olan Randall Park da kadroda yer alan isimler arasında...

    Ant-Man'in senaryosunda da yeniden yazım aşamasında boy göstermiş olan Transformers senaristleri Andrew Barrer ile Gabriel Ferrari'nin senaryosuna imza atacakları yapımın yönetmen koltuğuna bir kez daha Peyton Reed oturacak. Film ülkemizde 6 Temmuz 2018 tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top