Hesabım
    Box Office: Zirve Gru ve Minyonlarının Oldu!

    Box office rakamları açıklandı.

    Türkiye gişe verilerine göre 25-27 Ağustos haftasonunda box office listesinde zirve değişiklik mevcut. Vizyona girmesiyle zirveyi ele geçiren korku türündeki Annabelle: Kötülüğün Doğuşu bu hafta 3. sıraya geriledi. Bu hafta listede 4 film kendine yer bulmayı başardı.

    Listenin bu haftaki zirvesinde vizyondaki ilk haftasını kutlayan Çılgın Hırsız 3 yer aldı. Bizleri sevdiğimiz kocaman ailenin üyeleri Gru, kızları ve minyonlarıyla buluşturan sevilen animasyonunu 3. devam halkası ülkemizdeki açılışını 203.926 seyirci ile yaptı. Böylece "Çılgın Hırsız 3" serinin ülkemizdeki en yüksek açılış yapan filmi oldu. Listenin 2. sırasında Vine fenomeni olarak ünlenen Cem Gelinoğlu'nun başrolünü üstlendiği Şansımı Seveyim yer buldu. Yerli komedi yapımı açılışını 72.734 seyirciyle yaptı. Listenin 3. sırasında ise Annabelle: Kötülüğün Doğuşu yer buldu. Korku Seansı evreninin ilk spin-off mahsülünü 2. devam halkasıyla seyircilerin karşısına çıkaran film ülkemizdeki 2. hafta kapanışını 36.743 seyirci ile yaptı. 

    Hindistan’da gişe rekortmeni olan Hint yapımı biyografik spor dramı Dangal listenin ilk üçünü takip eden yapım oldu. Hint sinemasının önde gelen isimlerinden Aamir Khan'ı başrolüne yerleştiren film haftasonunda 18.718 seyirciye ulaştı. Stephen King'in ikonik roman serisinden beyaz perdeye uyarlanan Kara Kule 4. hafta kapanışını listenin tam ortasında yaptı. Başrollerine ikonik silahşör Roland Deschain olarak Idris Elba'yı, evrenin dengesini değiştiren Siyahlı Adam olarak ise usta oyuncu Matthew McConaughey'i yerleştiren film haftasonunda 17.648 seyirciye ulaştı. Listenin ikinci yarısını açan film ise vizyonun taze yapımlarından biri oldu. Başrollerine çenesi düşük anti-kahraman Deadpool olarak gönüllerde yer eden Ryan Reynolds ve usta oyuncu Samuel L. Jackson'ı yerleştiren Belalı Tanık 2. hafta kapanışını 15.309 seyirci ile yaptı. Listenin 7. sırasında vizyondaki 4. haftasını kutlayan yerli komedi Cumali Ceber: Allah Seni Alsın yer buldu. Yaz ayları içerisinde gösterime giren yerli filmler arasında en iyi açılışa imza atan yapım 14.983 seyirciye ulaştı. 

    Listenin 8. sırasında bol yıldızlı kadrosuyla dikkat çeken Şanslı Logan yer buldu. NASCAR yarışlarını hedef alan bir soygunu mizahla harmalayan film açılışını 12.377 seyirci ile yaptı. Listenin 9. sırasında ise yenilenmiş kopyasıyla perdelere geri dönen Terminator 2: Mahşer Günü 3D yer aldı. Bir efsaneyi beyaz perdeye döndüren film 8.439 seyirci tarafından izlendi. Listenin son sırasında ise distopik bir dünyaya bakış sunan Maymunlar Cehennemi serisinin yeni devam halkası Maymunlar Cehennemi: Savaş yer aldı. Maymunların lideri Sezar ile insanların lideri Colonel'i tüm canlıların kaderini belirlemek üzere karşı karşıya getiren yapım 7. haftasında 8.033 seyirciye ulaştı. 

    Bu haftaki Türkiye gişe verileri için tıklayın!

    Kaynak : Boxofficeturkiye.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top