Hesabım
    "Ejderin Doğuşu"ndan Beyazperde.com'a Özel Video!

    "Ejderin Doğuşu" 8 Eylül'de sinemalarda!

    Ejderin Doğuşu ile Çin kökenli aktör ve Jeet Kune Do savunma sanatı ustası Bruce Lee bir kez daha beyaz perdelere dönüyor. Gelmiş geçmiş en iyi dövüş sanatları uzmanlarından biri olan Lee'nin hayatını temel alan Ejderin Doğuşu'ndan gelen yeni video dünyada yalnızca beyazperde.com'da!

    Tony ödüllü Billy Magnussen Steve McKee, Yu Xia Wong Jack Man, Jinging Qu Magnussen'ın aşkı Xiulan olarak boy gösterecek. Acımasız suç imparatoru Auntie Blossom'ı ise Jin Xing'in canlandıracağı yapımda genç Bruce Lee'nin beyaz perde temsilcisi ise 39 yaşındaki Philip Ng olacak. 

    1960'lı yılların San Francisco'sunu arka planına alan film, Lee'nin 1965 yılında Çin'in en büyük dövüş sanatları ustası olan Wong Jack Man'le yaptığı efsanevi ve sonucu hala tartışmalı dövüşü temel alıyor. Lee'nin öğrencilik yılları, efsanevi dövüşü ve ardından gelen yükselişi filmde genişçe yer buluyor.

    Oscar adayı senaristler Christopher Wilkinson ve Stephen J. Rivele'ın senaryosunda kalem oynattığı filmin yönetmen koltuğunda, Philip K. Dick’in kısa öyküsünden uyarlanan Kader Ajanları filmiyle tanınan, senaristlikten sonra kariyerine yönetmen olarak devam eden George Nolfi oturuyor. 

    Ejderin Doğuşu ülkemizde 8 Eylül'de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top