Hesabım
    Bilim Kurgu Komedi "Downsizing"te Kimleri Göreceğiz?

    "Downsizing"ten ilk video yayınlandı!

    Alexander Payne'in uzun süredir üzerinde çalıştığı bilim kurgu-komedi projesi Downsizing'ten ilk video geldi. Gelen videoda filmde kimlerin karşımıza çıkacağını görüyoruz.

    Başrollerini başarılı oyuncu Matt Damon ve komedinin sevilen kadın yüzlerinden Kristen Wiig'in üstlendiği film ilginç bir bakış açısı ile yola çıkıyor. Bir terapist olan Paul Safranek günün birinde ilginç bir karar alıyor ve eşiyle birlikte "küçülmeye" karar veriyor. "Küçültme" operasyonuna giren çift birkaç santimetre boyutlarına düşerken hem dünyadaki popülasyon sorununa bulunan alternatif çözümü desteklemeyi hem de rahat bir yaşam tarzı elde edebilmeyi umuyor...

    Senaryoyu yönetmen Payne ile birlikte Jim Taylor'ın kaleme aldığı ilgi çekici filmin kadrosunda usta oyuncu Christoph Waltz, fenomen olan How I Met Your Mother filmi ile yıldızı parlayan Neil Patrick HarrisJason Sudeikis, Laura DernHong Chau ve Ingjerd Egeberg de bulunuyor. Çekimleri Amerika, Norveç ve Kanada'da gerçekleşen "Downsizing" 5 Ocak 2018'de ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top