Hesabım
    "Han Solo" Projesinde Ron Howard ve Paul Bettany Tekrar Bir Arada!

    Film 25 Mayıs 2018'de ülkemizde vizyona girecek.

    Yapım aşamasında yoluna hızla devam edenLucasfilm'in spin-off projesi Han Solo'da yönetmen Ron Howard Twitter hesabından yeni bir fotoğraf paylaştı. Paul Bettany (Avengers: Age of Ultron) ile birlikte göründüğü fotoğrafta Howard (A Beautiful Mind ve The Da Vinci Code) oyuncu ile üçüncü defa çalışma fırsatı bulduğunu söyledi ve "Bettany oldukça zeki ve yetenekli bir oyuncu" dedi.

    Yüce Sezar!Blue Jasmine ve Lanetli Kan gibi filmlerde gördüğümüz Alden Ehrenreich'ın genç Han Solo'yu canlandıracağı ve merakla beklenen spin-off projesi Han Solo'nun bestelerini Matt Damon'lı Bourne serisi, Şrek, ilk iki Kung Fu Panda ile ilk iki Ejderhanı Nasıl Eğitirsin filmlerinin bestelerine imza atan Akademi adayı Londra temelli müzisyen John Powell yapıyor. Filmin senaryosunda iseLawrence Kasdanve Jon Kasdan imzası var. Woody Harrelson Han Solo'nun akıl hocasını canlandıracak. Han Solo'nun yakın arkadaşı Lando Calrissian Donald Glover tarafından, Solo'nun ikonik yoldaşı Chewbacca ise Joonas Suotamo tarafından canlandırılacak. Game Of Thrones’un Khaalesi’si Emilia ClarkeThandie NewtonSpencer WildingPhoebe Waller-Bridge ve Michael Kenneth Williams da filmin kadrosunda yer alıyor.

    Howard, Lucasfilm tarafından yapımın kalan kısmını bitirmek için ekibe katılmıştı. Yönetmenin devraldığı yapımın 3/4 çekilmişti. Merakla beklenen film 25 Mayıs 2018'de ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top