Hesabım
    Saoirse Ronan’ın Başrolünde Yer Aldığı Lady Bird Filminden Fragman ve Poster Geldi!

    Film 10 Kasım’da gösterime girecek.

    A24'ün yeni yapımı Lady Bird filminden yeni içerikler paylaştı. Yönetmen koltuğunda Greta Gerwig’in (Nights and Weekends)  yer aldığı yapımdan poster ve fragman geldi!

    Filmin oyuncu kadrosunda Saoirse Ronan, Laurie Metcalf, Tracy Letts, Lucas Hedges, Timothée Chalamet, Beanie Feldstein, Lois Smith, Stephen McKinley Henderson, Odeya Rush, Jordan Rodrigues ve Marielle Scott yer alıyor. Kuzey Kaliforniya'da yaşayan genç bir kadının hayatının bir yılını anlatan film bu yıl “Toronto International Film Festival”inde gösterilecek. Greta Gerwig, Lady Bird filminde oldukça cesur adımlar atıyor. Bir yandan iç burkan ögelerin yer aldığı yapımda diğer taraftan mizahi bir bakış açısı içerisinde geçen sahneler arasındaki uyum oldukça başarılı. Lady Bird, bizi yaratan ilişkilere bakış açımızı, bizi tanımlayan inançlarımızı ve iç huzursuzluklarımızı biraz kurcalamaya geliyor.

    Filmin senaryosu da yönetmen Greta Gerwig’in elinden çıkıyor. Film 10 Kasım’da Amerika’da vizyona girecek. Filmin Türkiye’deki gösterimi hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top