Hesabım
    "Insidious: The Last Key"den Fragman Çıktı!

    "Ruhlar Bölgesi" serisi 4. devam halkasıyla geliyor.

    Ruhlar Bölgesi serisi bir kez daha tüylerinizi diken diken etmeye geliyor! Serinin 4. devam halkası Insidious: Chapter 4, orijinal adıyla "Insidious: The Last Key" filminden fragman çıktı.

    Başarılı korku serisinin yeni devam halkasında Lin Shaye'in canlandırdığı parapsikolog Elisa Rainier karakteri bir kez daha karşımıza çıkıyor. Karakter ilk filmde hayatını kaybetmiş olmasına rağmen serinin 4 halkasında da boy göstermeyi başarıyor.

    Insidious: Chapter 4'da Elise bu kez güvenilir yardımcıları Specs (Leigh Whannell) ve Tucker (Angus Sampson) ile birlikte önceki evinde yaşanan paranormal olayları çözmeye çalışıyor. Serinin 3. devam halkası Ruhlar Bölgesi: Bölüm 3'ün sonunda gördüğümüz üzere Elise'e musallat olan bir şeytani yaratık da mevcuttu. Filmde Elise'in o varlıkla mücadelesinin de yer alacağı belli oluyor.

    Yönetmen koltuğunu bu kez Adam Robitel'in üstlendiği yapımın senaryosunda ise serinin diğer üç filminde de çalışmış olan ve serinin Specs'ini canlandıran Leigh Whannell'in imzası var. Filmin kadrosunda Javier BotetJosh StewartKirk AcevedoBruce DavisonSpencer LockeCaitlin Gerard gibi isimler de yer alıyor.

    Film 5 Ocak 2018'de Amerika'da vizyonda olacak

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top