Hesabım
    Joachim Trier'in "Thelma" Filminden İlk Poster Çıktı!

    Aşk acısı doğaüstü güçlere dönüştüğünde...

    Aşk kendi içinde birçok karmaşa ve gariplikler barındırır. Ancak "Tekrar", "Oslo, 31 Ağustos" ve "Sessiz Çığlık " filmlerinin yönetmeni Joachim Trier'in yeni doğaüstü filmi "Thelma" bu duyguya farklı bir pencereden bakıyor. İlginç bir konuya sahip olan bu Norveç filminden ilk poster yayınlandı!

    Dram ve fantastik bir romantik yapım olarak karşımıza çıkan Thelma'nın oyuncu kadrosunda Eili HarboeOkay KayaEllen Dorrit PeterseHenrik RafaelsenVanessa BorgliStian WermeMarte Magnusdotter Solem ve Anders Mossling yer alıyor. Filmin senaryosunu ise yönetmen Joachim Trier ile birlikte Eskil Vogt yazdı. Filmin müzikleri Ola Fløttum tarafından bestelenirken yapımcılığını ise Thomas Robsahm yaptı. Norveçli bir öğrenci olan Thelma, Oslo'ya aşık olduğu kızın yanına taşınır. Kısa süre sonra, açıklayamadığı bazı özel güçleri olduğunu farkeder. Bu güçler, aşkın getirdiği korku duyguları ile ortaya çıkıyordur.

    Film Norveç'te 15 Eylül'de vizyona girecek. Filmin ülkemizdeki vizyon tarihi ile ilgili olarak herhangi bir açıklama yapılmadı...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top