Hesabım
    "Suicide Squad 2"yu Gavin O’Connor mı Yönetecek?

    "Suicide Squad" devam halkası kime emanet?

    Suicide Squad: Gerçek Kötüler devam halkasından gelişmeler var! Yönetmen koltuğunda Fury'den tanıdığımız David Ayer'in oturduğu ve DC Comics'in sevilen "kötülerini" bir araya getiren çizgi roman güzellemesi eleştirmenlerden aldığı zayıf eleştirilere rağmen Saç ve Makyaj dalında Oscar ödülü almıştı. Ancak negatif eleştiriler filmin devam halkası için yürütülen çalışmaları yavaşlatmadı. Devam halkası için En İyi Film, En İyi Erkek Oyuncu ve En İyi Yönetmen başta olmak üzere 6 dalda Oscar adaylığı kazanan Hacksaw Ridge'in yönetmenliğini üstlenen Mel Gibson ve Karanlık Sular filminin yönetmeni Jaume Collet-Serra devam halkasının yönetmen koltuğunu üstlenmesi için düşünülen isimler arasında yer alıyordu ancak bunların hepsi dedikodu bazında kalmıştı. Devam halkasının yönetmenliği için adı geçen bir isim daha su yüzüne çıktı.

    Margot Robbie'nin canlandırdığı Harley Quinn ve Jared Leto'nun canlandırdığı Joker'i ile bir hayli ses getiren "Suicide Squad: Gerçek Kötüler"in devam halkası için kamera arkasına oturacağı iddia edilen isimlerden biri de The Accountant'ın yönetmeni Gavin O’Connor oldu. Variety'de yer alan habere göre O'Connor'la filmin hem senaryosunu hem de yönetmenliğini üstlenmesi için görüşülüyor. Gelen habere göre O'Connor senaryoda Anthony Tambakis ile birlikte çalışacak.

    Dünya çapında 745 milyon dolar kazanan ilk film "Suicide Squad: Gerçek Kötüler"in yönetmeni Ayer ise şu sıralar Robbie'nin fenomen haline gelen Harley Quinn'i ile DC Comics'in sevilen kadın karakterleri Catwoman ve Poison Ivy'yi birleştiren Gotham City Sirens projesi üzerinde çalışıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top