Hesabım
    "Brimstone" Filminden Etkileyici Poster!

    Western severler buraya!

    Başrollerine Hollywood'un kameraları önünde büyüyüp serpilen Dakota Fanning, son olarak Kral Arthur: Kılıç Efsanesi filminin yönetmen koltuğuna oturan Guy Pearce ve fenomen dizi Game of Thrones'un John Snow'u Kit Harington'ı yerleştiren western güzellemesi Brimstone'dan etkileyici bir poster yayınlandı.

    1993 çektiği kısa film "Chess" ile sinema sektörüne atılan Hollandalı yönetmen Martin Koolhoven'in imzasını taşıyan filmin kadrosunda yine Game of Thrones'un Melisandre'si Carice van HoutenPeaky Blinders'ın Arthur Shelby'si Paul Anderson, İsviçreli güzel oyuncu Carla Juri ve gelecek vadeden genç oyuncu Emilia Jones da yer alıyor.

    Kadrosuyla dikkat çeken western yapımı genç bir anne ile kasabanın yeni rahibi arasındaki mücadeleyi temel alıyor. Yabanın ortasında yaşamakta olan Liz ve küçük kızının sakin hayatı tehlikededir. İntikamcı rahip geçmişteki yaraları unutmamıştır ve kin dolu gözlerini Liz'e çevirmiştir. Ancak yıkılmaya niyeti olmayan genç kadın kendisi ve ailesi için daha iyi bir hayat istemekten ve bunun için çabalamaktan kolay kolay vazgeçmeyecektir...

    Film ülkemizde 21 Temmuz'da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top