Hesabım
    Stephen King Uyarlaması "Gerald’s Game"den Fragman Çıktı!

    Gerilimi bol "Gerald’s Game" 29 Eylül'de seyircilerle buluşacak.

    Korku edebiyatının ustalarından Stephen King elbette ki beyaz perdeyi ve ekranları en çok besleyen kaynaklardan biri. Başarılı eserlerinin ardı ardına görsel bir dünyaya büründürüldüğü yazarın "It" romanının beyaz perde uyarlaması şu sıralar bir hayli ön planda. Palyaçoları işlerinden eden "O" filmi için bekleyiş sürerken, ünlü yazarın bir diğer eseri olan "Gerald's Game" de seyircilerle buluşmaya hazırlanıyor.

    Başrollerine Carla Gugino ve Bruce Greenwood ikilisini yerleştiren film, sıcak bir Ekim gününde, romantik bir kaçamak için yazlık evlerine giden Gerald ve Jessie Burlingame çiftini temel alıyor. Huzur dolu anlar geçiren çift güne yatakta devam etme kararı alıyor ve Bruce'un isteğiyle Jessie kendini yatağa kelepçelenmiş halde buluyor. Ancak hikayedeki beklenmedik ve trajik bir dönüşle birlikte Jessie kendisini kimsenin duyamayacağı bir evde, tek başına ve yatağa kelepçeli halde mahsur kalıyor. Gün geceye döndükçe, Jessie kendini çocukluğunun acı hatıraları, yanı başında zayıf düşmesini bekleyen bir sokak köpeği ve hayal ürünü mü yoksa gerçek mi olduğunu anlayamadığı bir röntgenci ile baş başa buluyor...

    Senaryosunda filmin daha önce Ölüm Alfabesi: Kötülüğün Başlangıcı ve Göz gibi yapımlara imza atmış olan yönetmeni Mike Flanagan ile birlikte Jeff Howard'ın imzasının bulunduğu "Gerald's Game" 29 Eylül'de Netflix'te olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top