Hesabım
    The Current War'dan Fragman Geldi: Benedict Cumberbatch Thomas Edison'u Canlandırıyor!

    Benedict Cumberbatch yeni yapımında Thomas Edison'ı canlandırıyor.

    The Weinstein Company, Benedict Cumberbatch'in Thomas Edison'u canlandırdığı The Current War'dan yeni fragman yayınlandı!

    The Current War'ın kamera arkasında Ben, Earl ve Ölen KızAmerican Horror StoryGlee gibi yapımlarla tanınan yönetmen Alfonso Gomez-Rejon yer alıyor. Filmin senaryosunda ise Vinyl dizisinin yazarlarından Michael Mitnick kalem oynatıyor. Film, 1880'lerin sonlarında Thomas Edison ile George Westinghouse arasındaki rekabeti, pazarlanabilir ve sürdürülebilir bir elektrik sistemi yaratma yarışını anlatacak.

    The Current War'ın başrolünde Spider-Man: Homecoming'den yakından tanıdığımız ve son zamanlarda oldukça ön planda olan Tom Holland yer alıyor. 20 yaşındaki oyuncu Amerikan iş adamı Samuel Insull'ı canlandıracak. Filmde ABD'de elektrik iletiminde alternatif akım kullanılmasına öncülük eden mucit George Westinghouse'u Gece HayvanlarıElvis & NixonBoardwalk Empire gibi yapımlarla tanınan başarılı oyuncu Michael Shannon calandırcak. Westinghouse'un eşi Marguerite Erskine'i Fantastik Canavarlar Nelerdir? Nerede Bulunurlar?Gizli Kusur gibi filmlerle tanınan aktris Katherine Waterston calandırcak. Edison ile arasıdaki meşhur bilimsel mücadele ile de bilinen Amerikalı mucit Nicola Tesla'yı ise X-Men Apocalypse ve Mad Max: Fury Road filmleri ile bilinen genç oyuncu Nicholas Hoult canlandıracak.

    Film 24 Kasım'da Amerika'da vizyona girecek. The Current War'ın Türkiye için vizyon tarihi hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı...

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top