Hesabım
    "Dementia 13" Yeniden Sinema Perdesine Geliyor!

    Filmden fragman yayınlandı!

    The Godfather ve Apocalypse Now gibi filmlerle Amerikan sinemasının en başarılı örneklerini ortaya koyan Francis Ford Coppola’nın genç yaşında yaptığı Dementia 13 beyaz perdeye geri dönüyor!

    Coppola’nın etkileyici atmosferiyle izleyici diken üstünde tutan "Dementia 13" filmi, İrlanda’daki bir şatoda yaşayan ve karanlık bir kaderin terk etmek bilmediği Haloran ailesinin başına gelenleri anlatmıştı. Dementia 13 çevrilmesinin üstünden uzun yıllar geçtikten sonra türün klasikleri arasına girmiş ve küçük çaplı bir efsaneye dönüşmüştür. Chiller Films tarafından 54 yıl sonra tekrar sinema ekranlarına geri dönmeye hazırlanan karanlık yapım Richard LeMay (The Dark Rite, Naked As We Come) tarafından yönetildi.

    Filmin senaryosunda Dan DeFilippo (The Invaders, Chilling Visions: 5 Sates of Fear) ve Justin Smith (Siren, The Boy) kalem oynatıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Julia Campanelli (Walking Away), Ana Isabelle (The Eye, Lost Cat Corona), Marianne Noscheze (Horror Time), Channing Pickett (Redheads Anonymous) ve Christian Ryan (Celebrity Ghost Stories) yer alıyor.

    Film 3 Ekim'de Amerika'da vizyona girecek!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top