Hesabım
    Cannes'da Yarışan "Jupiter's Moon"dan Türkçe Altyazılı Fragman Geldi!

    "Jupiter's Moon" umut dolu bir göçmen hikayesi...

    Beyaz Tanrı filmi ile Cannes Film Festivali Belli Bir Bakış Bölümü En İyi Film ve DELTA ile FIPRESCI ödüllerinin sahibi olan Kornél Mundruczó'nun imzasını taşıyan "Jupiter's Moon"un Türkçe altyazılı fragmanı çıktı.

    Maceristan ve Almanya ortak yapımı dram filmi "Jupiter's Moon" Suriye’den botla Macaristan’a kaçan Aryan ve babasının hikayesini anlatıyor. İkili sınıra vardıkları sırada bir kargaşa çıkar ve Aryan ırkçı bir polis memuru tarafından vurulur. 19 yaşındaki Aryan ölümün sınırına geldiğini düşünmektedir ancak götürüldüğü mülteci kampında mucizevi bir şekilde hayatta kalır. Ancak bu kurtuluş Aryan'ın mucizelere olan inancını pekiştirse de, sınırda kaybettiği babasını ararken yaşayacağı zorluklar ve içine girmiş olduğu yeni dünyanın sert koşulları, onu geçmişiyle yüzleşmek zorunda bırakacaktır...

    Senaryosunda yönetmenle birlikte Kata Wéber'in imzası bulunan yapımda başrolü Zsombor Jéger üstlenirken, kadroda Gyorgy CserhalmiMerab NinidzeMónika Balsai ve Péter Haumann da yer alıyor. Film, 70. Cannes Film Festivali'nde büyük ödül Altın Palmiye için yarışıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top