Hesabım
    Venedik'in Yıldızı "Three Billboards Outside Ebbing, Missouri"den Fragman Geldi!

    "Three Billboards Outside Ebbing, Missouri" Venedik Film Festivali'nden yüksek notlar aldı...

    Venedik Film Festivali'nde yaptığı gösterimin ardından bütün eleştirmenlerden yüksek puanlar almayı başaran Three Billboards Outside Ebbing, Missouri filminden fragman geldi.

    In Bruges'in Akademi Ödülü sahibi yönetmeni Martin McDonagh'ın son filmi "Three Billboards Outside Ebbing, Missouri" kızının cinayetini aydınlatmak isteyen bir anneyi temel alıyor. 

    Kızının cinayet davasında bir suçlu bulunmadan aylar geçtikten sonra, Mildred Hayes cesur bir hamle yapar. Kentin saygıdeğer polis şefi William Willoughby'ye yöneltilen tartışmalı bir mesajla kentin üç yerine kimi işaretler çizer. Şiddet eğilimli, çocuksu bir annenin çocuğu olan, şefin sağ kolu Dixon'ın adı olaya karıştığında, acılı baba ile güvenlik güçleri arasındaki savaş daha da şiddetlenecektir...

    Başrollerine Frances McDormandWoody Harrelson ve Sam Rockwell'i yerleştiren filmin kadrosunda Abbie Cornish, Lucas Hedges, Željko Ivanek, Clarke Peters, John Hawkes ve Peter Dinklage da yer alıyor. Senaryosunu da yönetmeninin üstlendiği film 19 Ocak 2018'de ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top