Hesabım
    "Ay Lav Yu Tuu"nun Mardinli Görümcesi Çok Güldürecek!

    "Ay Lav Yu Tuu" 22 Eylül’de vizyona girecek.

    Ay Lav Yu Tuu 7 yıl aradan sonra sevilen ekibiyle geri dönüyor. Midyat'ın 2010 yapımı yerli komedi Ay Lav Yu'nun devam halkasında Mardinli görümce çok güldürecek.

    Son olarak Bir Baba Hindu isimli Bollywood-Türk yapımı komedi filminde gördüğümüz oyuncu, yönetmen ve senarist Sermiyan Midyat'ın yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği filmin Ayça Damgacı tarafından canlandırılan Mardinli görümce Fehime hamilelik halleriyle seyircileri bir hayli eğlendirecek. 

    Sermiyan Midyat’ın doğu – batı sentezli mizahını beyazperdeye taşıyacağı filmin kadrosunda Nikki LeighJosh FolanAyşenil ŞamlıoğluKevork MalikyanTuna Orhan gibi isimler yer buluyor. Midyat'ın 2010 yapımı yerli komedi Ay Lav Yu'da canlandırdığı İbrahim'in devam halkasında tanışacağımız kız kardeşi Sultan olarak basma elbiseleri ile göreceğimiz Gizem Karaca ve köyün çapkın delikanlısı Fırat'ı canlandıran Bora Akkaş da filmin kadrosunda yer alıyor.

    Yönetmen koltuğunda Barış Özbiçer'in oturduğu yerli komedi ile Tınne Köyü'ne Amerikalı bir gelinin gelmesiyle başlayan macera bu kez İbrahim'in Amerika macerası ile devam ediyor. "Ay Lav Yu Tuu" 22 Eylül'de sinemalarımızda dönmeye başlayacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top