Hesabım
    Netflix'in Yeni Draması Outlaw King'de Chris Pine'a Yakından Bakın!

    Outlaw King'den ilk görüntüler gelmeye başladı...

    Zor SaatlerZ For ZachariahVazgeçmem Senden ve Tehlikeli Aslar filmlerinden tanıdığımız 37 yaşındaki Amerikalı aktör Chris Pine'ın kadrosunda yer aldığı yeni Netflix draması Outlaw King'de oyuncuya ait ilk görüntü geldi!

    Tarihi dram türündeki filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Kaptan Amerika ve Yenilmezler serisindeki Quicksilver rolleriyle ekranlarda yer alan Aaron Taylor-JohnsonBen FosterFlorence PughCallan MulveySteven CreeJamie Michie ve Lorne MacFadyen yer alıyor. Filmin konusu kısaca; 14. Yüzyıl İskoç 'Outlaw King' Robert Bruce'un hikayesini konu alıyor. Robert Bruce, William Wallace'ın başlattığı Falkirk Savaşı'nda ona ihanet etti fakat Wallace'ın o savaşı kaybetmesi ve yakalanıp idam edilmesinin ardından çok büyük bir ızdırap ve pişmanlık duydu. Bunun ardından İskoçya’ya bağımsızlığını kazandırmıştır...

    Son olarak “Hell or High Water” ve “Starred Up” filmleri ile sinema dünyasında adından söz ettiren David Mackenzie filmin yönetmen koltuğunda yer alıyor. Outlaw King'in yapımcıları arasında  ise Gillian BerrieSteve Golin ve Richard Brown var. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top