Hesabım
    SETEM Akademi B.A.K. ve Uluslararası İpekyolu Film Festivali İçin Başvurular Başladı!

    Festivalin beşincisi için start verildi.

    2013 yılında ‘Yarının Sineması İçin’ sloganıyla yola çıkan Sinema ve Televizyon Eseri Sahipleri Meslek Birliği (SETEM) ve Sinema Akademi Derneği tarafından düzenlenen SETEM Akademi B.A.K (Belgesel, Animasyon, Kısa Film) ve Uluslararası İpekyolu Film Festivali bir kez daha seyircileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Bu yıl 5. kez düzenlenecek olan festival, başvuran yapımları belgesel film, animasyon ve kısa film kategorilerinde sektör profesyonellerinden oluşan jürinin karşısına çıkaracak.

    Belgesel film kategorisinde; en iyi belgesel film, en iyi yönetmen, en iyi görüntü yönetmeni, en iyi senaryo, en iyi kurgu dallarında, animasyon film kategorisinde; en iyi animasyon film, en iyi yönetmen, en iyi senaryo ve en iyi animatör özel ödülü ve kısa film kategorisinde; en iyi kısa film,  en iyi kadın oyuncu, en iyi erkek oyuncu, en iyi yönetmen, en iyi görüntü yönetmeni, en iyi kurgu, en iyi senaryo dallarında ödüller sahiplerini bulacak. Jüri Özel Ödülü ise katılımcı tüm filmler arasından, ön elemeyi geçme şartı aranmaksızın veriliyor.

    Bu yıl 5. SETEM Akademi B.A.K (Belgesel, animasyon, Kısa Film) ve Uluslararası İpekyolu Film Festivali kapsamında üçüncü kez uluslararası bölüm gerçekleşiyor! İpekyolu Ülkelerinin katılacağı Uluslararası İpekyolu  Kısa Film yarışmasında en iyi kısa film, en iyi kadın oyuncu, en iyi erkek oyuncu, en iyi yönetmen, en iyi görüntü yönetmeni, en iyi kurgu, en iyi senaryo dallarında ödül veriliyor.

    Başvurular 11 Eylül 2017 tarihinde başlayacak olup 11 Kasım 2017 tarihinde sona erecek. Başvurular için ayrıntılı bilgi www.setemakademi.com adresinden alınabilir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top