Hesabım
    "Çizgi Ötesi"den Gelen TV Spotunda Kiefer Sutherland Nelson Wright Rolüne Geri Dönüyor!

    Film 10 Kasım'da ülkemizde vizyona girecek!

    Sony Pictures yeni yapımı Çizgi Ötesi'nden yeni bir TV spotu yayınladı. Gelen videoda 1990 yılında orjinal yapımda yer alan Kiefer Sutherland’ın hayat verdiği Nelson Wright karakterini görüyoruz!

    Filmin oyuncu kadrosunda  Akademi ödülü adayıEllen Page, yeni Scarface'imiz Diego LunaVampire Diaries ile yıldızı parlayan Nina DobrevJames NortonKiersey Clemons yer alıyor. Çizgi Ötesi'nin konusu kısaca; beş tıp öğrencisi ölümden sonrasına saplantılı hale gelmiştir. Ölümün ardından yaşamın devam edip etmediğini öğrenmeye kararlı olan öğrenciler tehlikeli bir deneye girişirler. Her biri kısa periyotlarda kalp atışlarını durdurur. Böylece hepsi ölüm deneyimi yaşar. Ancak yaptıkları deney giderek tehlikeli bir hal almaya başlayacaktır. Öğrenciler öteki tarafa geçerek doğaüstü varlıkların dikkatini çekmiştir ve artık her biri geçmişteki hataları ile acı bir biçimde yüzleşecektir...

    27 yıl aradan sonra yeniden beyaz perde ekranlarına dönen yapımın yönetmen koltuğunda Ejderha Dövmeli Kız filmi ile tanınan Danimarkalı yönetmen Niels Arden Oplev yer alırken filmin senaryosunu ise aynı hikayeden yola çıkarak Ben Ripley kaleme aldı.

    Çizgi Ötesi ülkemizde 10 Kasım'da sinema salonlarında yerini alacak!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top