Hesabım
    ABD Box Office Zirvesi Bu Hafta da Korkudan Titriyor!

    O, açık ara önde..

    Gelmiş geçmiş en iyi Eylül ayı açılışı ve korku filmleri arasında en iyi haftasonu gişe rakamı rekorlarını kırarak 117,1 milyon dolar ile açılış yapan O, bu hafta da 60 milyon dolar hasılat elde ederek, yalnızca on günde 220 milyon dolar gibi bir rakama ulaşarak açık ara üstünlüğünü korudu. Filmin globalde ulaştığı rakam 371 milyon dolar.

    Listenin devamında ise haftanın yeni filmleri var. Dylan O'Brien ve Michael Keaton'ın başrollerinde yer aldığı Suikastçı (American Assassin) 14,8 milyon dolarla Box Office ABD'nin ikinci sırasında yer alırken, Darren Aronofsky'nin ses getiren yeni filmi anne! (mother!) 7,5 milyon dolarla üçüncü sıradan listeye girdi.

    Geçtiğimiz haftanın ikincisi Reese Witherspoon'lu Home Again, bu haftaki listenin dördüncü sırasında yer alırken, uzun süredir gişenin ilk beşinde yer alan Belalı Tanık (The Hitman's Bodyguard) 3,55 milyon dolarla ilk beşteki yerini korumaya devam etti.

    ABD box office listesinin devamında ise; 2,6 milyon dolarla 6. sırada Annabelle: Creation, 7. sırada Wind River, 8'de Leap!, 9. sırada Spiderman-Eve Dönüş ve son olarak Dunkirk yer alıyor.

    ABD gişe verileri için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top