Hesabım
    "Tomb Raider"dan İlk Görüntüler Gelmeye başladı!

    "Tomb Raider" 16 Mart 2018'de vizyonda!

    1996 yılında piyasaya sürülen bilgisayar oyununun yeni beyaz perde uyarlaması Tomb Raider'dan fragman habercisi ve yeni bir poster geldi!

    Testament of Youth ve Kod Adı: U.N.C.L.E. ile pekiştirdiği kariyerindeki büyük çıkışını Ex Machina ile yapan ve başarısını Danimarkalı Kız ile taçlandırıp Oscar ödülü sahibi olan Alicia Vikander'ın başrolünü üstlendiği Tomb Raider'ın oyuncu kadrosunda ayrıca Croft'un babası Richard Croft rolünde Dominic West'i, Croft'a yardımcı olan gemi kaptanı Lu Ren rolünde Daniel Wu'yu göreceğimiz filmin kötü adamı Mathias Vogel ise JustifiedThe Hateful Eight,Django Unchained gibi filmler ile tanınan ABD'li aktör Walton Goggins olacak. 

    Norveçli yönetmen Roar Uthaug'un yönetmen koltuğunda oturduğu yapımın senaryosunda Evan Daugherty kalem oynatıyor. Filmin konusu kısaca;Babasının ortadan kaybolmasından yedi yıl sonra, 21 yaşındaki Lara küresel ticaret imparatorluğunun başına geçmeyi reddetmiştir ve üniversite dersleri alırken bir yandan da Londra'da bir bisiklet kuryesi olarak çalışmaktadır. Bir noktada babasının kayboluşunu araştırmaya başlar ve son gittiği yeri ziyaret eder: Japonya kıyılarında bir yerde bulunan gizemli bir adadaki bir mezar. Birden bire Lara kendini yalnızca keskin zihniyle, kör inançla ve inatçı ruhuyla silahlanmış bir halde, dezavantajlı bir durumda olduğu bir maceranın içinde bulur. Lara, bilinmeyene doğru yolculuk ederken kendisini sınırlarının ötesine geçirmeyi öğrenmelidir...

    Film ülkemizde 16 Mart 2018'de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top